Webinar: Van omzet mislopen, naar continu de leukste klanten aantrekken

Voor ondernemers die hun bedrijfsimago helemaal kloppend willen krijgen. Die voor groei gaan. Om continu de leukste klanten aan te trekken. Waardoor de omzet gaat stijgen. Doe mee met het gratis webinar en voorkom de 5 meest gemaakte fouten om dit te realiseren.

Na dit webinar weet jij precies:

✅ Hoe het toch komt dat jij de verkeerde klanten aantrekt
✅ Dat die topklanten er echt zijn, én op je zitten te wachten
✅ Wat jij nog moet doen om meer te kunnen verkopen
✅ Hoe jij een ijzersterk imago creëert waar niemand omheen kan
✅ Hoe jij next level kan gaan, zodat jij jouw ideale leven kan leven

Wanneer?
👉 Dinsdag 7 september 10:00 uur
👉 Donderdag 9 september 20:30 uur

Jij gaat voor meer zichtbaarheid!

Kei hard aan het werk ben je. Promoten, bloggen, advertenties, social media, website, en-zo-voorts. Waarom? Om die mooie nieuwe klanten binnen te halen natuurlijk! Maar tijdens het zweet van je voorhoofd af vegend vraag je je af waar die klanten zich toch verstoppen. Bij alle anderen lijkt het wel vlekkeloos te gaan. Getver, dit moet toch anders kunnen?

Ja lieve ondernemer. Dit kán ook anders!

En het is eigenlijk helemaal niet zo heel moeilijk. Maar je moet het maar net weten. Die fouten, waar we allemaal intrappen. Díe wil ik je uitleggen zodat jij ze kunt gaan voorkomen.

Ik vertel je in mijn webinar hoe je met je branding continu topklanten kunt aantrekken. Die allemaal gaan voordringen in de rij, omdat ze zo graag met je willen samenwerken.

Kom het webinar volgen zodat jij meer omzet gaat draaien, voor leukere klanten gaat werken en meer plezier haalt uit het ondernemen. 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

✅ Ondernemers die willen ontdekken hoe ze met branding op een doeltreffende manier zichtbaar worden waardoor je de leukste klanten aan gaat trekken

❌ Dit webinar is niet voor jou als je geen ondernemer bent

Dit zeggen anderen:

Hi! Ik ben Sandra

Brandingspecialist voor de wereldverbeterende ondernemers

Begin 2018 begon mijn ondernemersreis als grafisch vormgever. Ik had wel klanten, maar ik kreeg geen opdrachten binnen waar ik het best in uitblonk. Het probleem?

Ik had geen duidelijk imago. Ik deed en kon alles wat met grafisch vormgeven te maken had. Ik durfde geen keuzes te maken, bang om volledig zonder opdrachten te komen zitten. Ik zocht naar oplossingen.

Dat moest anders. Ik ben de diepte in gegaan. Ik ben gaan onderzoeken, testen, liet me inspireren, heb trainingen gevolgd. En nu weet ik wat er voor nodig is om een helder imago te creëren wat de leukste klanten aantrekt. Dit zorgt er voor dat ik de hele dag doe waar ik mega enthousiast van wordt én dat ik de leukste klanten mag helpen.

Mijn klanten vinden het ook weer mega leuk om met mij samen te werken. Ik heb de kennis, de ideeën en ik kan dit ook nog eens omzetten naar de tofste ontwerpen. Mijn klanten trekken hierdoor ook de mooiste klanten aan, waardoor zij de leukste opdrachten binnen halen, meer omzet draaien en weer met plezier ondernemen.