Gratis Webinar

Top 5 fouten die gemaakt worden in branding die klanten wegjagen

Ik leer je deze fouten voorkomen, waardoor je wél continu topklanten aantrekt

Continu topklanten aantrekken

Ontdekken wat de kracht van branding echt is.

Ben jij op dit moment met van alles bezig om steeds maar nieuwe klanten binnen te halen? Zoals promoten/ bloggen/ advertenties/ social media/ website/ challenges/ noem maar op. Maar vraag je je af waar die klanten zich toch verstoppen? En de klanten die je dan binnenkrijgt vragen vervolgens om andere dingen dan je aanbied. Of om korting.. Vraag je je af of jouw aanbod wel goed is en ben je op zoek naar manieren om de  concurrentie te 'verslaan'? Kortom: wil je nieuwe klanten, maar lukt dit niet?

Dan is mijn gratis webinar perfect voor jou! Hierin vertel ik je hoe je met je branding continu topklanten kunt aantrekken. Die voor je in de rij gaan voordringen, omdat ze graag met je willen samenwerken. YAY!

Zodat jij vervolgens meer omzet kunt draaien, voor leukere klanten mag gaan werken en meer plezier haalt uit het ondernemen. En ook eens lekker op je welverdiende vakantie kunt gaan zonder geldstress.

In dit webinar ontdek jij onder andere:

✅ Hoe het komt dat jij de verkeerde klanten aantrekt
✅ Dat die topklanten er echt zijn, én op je zitten te wachten
✅ Wat jij nog moet doen om meer te kunnen verkopen (lees: niks nieuws)
✅ Hoe jij een ijzersterk imago creëert waar niemand omheen kan
✅ Hoe jij makkelijk meer klanten aantrekt, zodat jij jouw ideale leven kan financieren

Wanneer?
👉 Dinsdag 7 september 10:00 uur
👉 Donderdag 9 september 20:30 uur

Hi! Ik ben Sandra

Brandingspecialist voor ondernemers die vooruit willen

Waarom ik mijn eigen bedrijf ben begonnen? Vrijheid. Passie. Alles op mijn eigen authentieke manier kunnen doen. Heerlijk is dat! Het indelen van je eigen dagen, een keer vrij nemen als dat goed uitkomt, bepalen welke richting je bedrijf op gaat. Ik vind het mooi. En het allermooiste vind ik dat ik met andere ondernemers samenwerk die er net zo over denken. Die om hun passie heen hun bedrijf hebben opgebouwd. Dat ik ze dan mag helpen om dit bedrijf zichtbaar te maken en aan een mooi imago te helpen. Zodat hun bedrijf succesvol gaat worden en vrijheid niet meer een droom is, maar werkelijkheid.

Want ik maak alleen ontwerpen die impact maken. Ontwerpen die een bepaald gevoel opwekken. Ontwerpen waar een doel achter zit. Niet zomaar iets wat mooi is, maar ook echt gaat werken. Want een branding kan nog zo mooi zijn, als het je droomklant niet aantrekt dan is het allemaal voor niets geweest. En die droomklanten, die gun ik jou! Want ze zijn er en zitten op je te wachten. Verschuil je dus niet, maar laat jezelf zien aan de wereld! Ik help je hier graag bij.

Val op tussen al die concurrenten! Zodat klanten voor jou gaan kiezen.

Klanten die echt bij je passen, en onwijs graag met je samen willen werken. Klanten die voor je in de rij gaan staan!

Schrijf je in voor het gratis webinar en ontdek hoe jij continu topklanten aantrekt. Die voor je in de rij gaan staan om met je samen te mogen werken!

Top 5 fouten die gemaakt worden in branding die klanten wegjagen

Maak niet diezelfde fouten, zodat jij wél continu topklanten gaat aantrekken

Je hebt nog: