The Hacker Next Door - Brand identity

Digitalisering is geweldig! Maar gevaar ligt op de loer.

De meeste eigenaren van MKB bedrijven denken dat hun bedrijf niet interessant of groot genoeg is voor hackers. Echter valt maarliefst 72% van de slachtoffers van cybercrime binnen het MKB. Hackers vinden een weg om data en persoonsgegevens te bemachtigen, hier kunnen zij veel geld mee verdienen. Als dit gebeurt staan alle gegevens van je klanten openbaar op het web en kom je slecht in het daglicht te staan. Het kan zelfs voorkomen dat de hele website of software platgelegd wordt.

Peter steekt hier mooi een stokje voor en helpt duurzame bedrijven om kwetsbaarheden in hun website op te lossen.

Peter's ervaring

Door een wijziging van mijn aanbod had ik een nieuwe branding nodig. Ook wilde ik een look en feel die 1 op 1 zou uitstralen wie ik ben in mijn onderneming. Ik kreeg wel te horen in mijn omgeving dat branding duur is en geen directe inkomsten oplevert, maar het voelde gewoon niet goed om met een niet passende branding mijn communicatie te moeten doen. Ik was wel trots op mijn merk en product maar niet op wat ik daarvan kon laten zien aan mijn klanten. 

Daarom heb ik gevraagd aan Sandra om een offerte te maken. 

En daar heb ik geen spijt van gekregen! Wat een verschil zeg, ik gebruik nu vaak mijn visitekaartje als starter van sales-gesprekken. Ik merk dat ik de eigenheid van mijn merk, en mijn unieke aanpak nu ook veel beter kan vertellen d.m.v. de visuele brand.

Sandra heeft heel veel tijd gestoken in echt leren ontdekken wat ik precies aanbied, en wat mij uniek maakt. Dat is 1-op-1 terug te zien aan het resultaat. Een prachtig ontwerp die me op het lijf geschreven is.

Ben je op zoek naar een gedreven en enthousiaste specialist op het gebied van branding en ontwerp, kies dan voor Sandra.

Bedankt Peter, geweldig!

Ook een nieuwe branding?

Neem contact op. Mail naar hello@studiojorgensen.com, of stuur een appje naar 0655348132. Spreek je!

Gratis Brand Check

Ontdek de groeikansen in je branding 

Benieuwd naar wat goed gaat en wat beter kan in je branding? Ik vertel het je met een videobelletje, binnen 60 minuten weet je wat je moet doen om jouw doelgroep dolenthousiast te maken over jouw merk!