Sleep on Seaqual

"Wat laat ik zien op een website die voornamelijk over duurzaamheid gaat, zónder met het vingertje te wijzen?"

 

Wie is Sleep on SEAQUAL?

Heerlijk slapen én de oceanen helpen schoonmaken. Met Sleep On SEAQUAL doe je dit! Met clean-ups en upcycling worden petflessen uit de zee omgetoverd tot premium garen. Garen waarvan flexibele matrashoezen worden gemaakt. Voor matrassen die na 10 jaar lekker slapen weer voor 99% gerecycled kunnen worden.

 

 

 

Duurzaam versus commercieel

Een website wat enerzijds het duurzame verhaal van de matras wilt vertellen en anderzijds de matrassen verkoopt. Het is enerzijds dus een verantwoorde website, wat ook erg commercieel is. Een mooie tegenstelling die hand in hand moet gaan. In het ontwerp heb ik een spel element toe gevoegd waarin de bezoeker zelf het plastic tussen de visjes uit kan vissen. Zo krijgt de bezoeker een instant feel-good gevoel. Vervolgens neemt de website de bezoeker mee in het verhaal en dan diegene het perfecte matras uitzoeken wat bij diegene zijn of haar lichaam en wensen past. Als je het matras in de winkel koopt krijg je zelfs 100 euro korting per ligplek!

Bekijk de website live op www.sleeponseaqual.com en speel het spel!

 

Gelukkig hoefde ik het niet alleen te doen

Ik maakte voor Sleep on SEAQUAL het logo, de infographic en de website. De stijlvormen zijn vormgegeven door BekaertDeslee. Samen met een tekstschrijver en developer hebben we een volledig maatwerk website kunnen maken, waar we mega trots op zijn.

Contact

Vind je dit project interessant en kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan contact met me op via hello@studiojorgensen.com of bel naar +31 6 55 34 81 32