ryvals-slider-studio-jorgensen

Ryvals

Ansichtkaart | winactie | bedank kaartje | drukkerij

 

De minimalistische sieraden van Ryvals zijn een echte must-have. Gouden en zilveren armbanden, oorbellen en kettingen met daar zwarte beads, munten of een uniek hangertje aan. Ryvals post veel via Instagram. Het doel van Ryvals is om haar social media bereik te vergroten én om haar fashionistas te bedanken die bij haar een bestelling hebben geplaatst.

 

 

ryvals-slider-studio-jorgensen-3

*Met deze hashtag doe je niet mee aan de winactie; dit is de algemene hashtag van Ryvals.

#Deel en win

 

De fashionistas die hun online bestelling binnen krijgen ontvangen naast de sieraden een leuke thank-you-card. Zij worden gevraagd een foto van hun nieuwe aanwinst te maken en deze te delen met de gegeven hashtag op social media. Daarmee maken ze kans op nóg eens €50,- shoptegoed, te besteden bij Ryvals. De foto zal gezien worden door volgers en daarmee wordt het netwerk van Ryvals vergroot. Ryvals kan monitoren hoeveel deelnemers er mee doen met de hashtag campagne en kiest maandelijks een winnaar uit. Happy shopping!

 

Benieuwd naar die mooie sieraden? Shop ze op www.ryvals.nl en volg ze natuurlijk ook even op Instagram.

 

 

Contact

Vind je dit project interessant en kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan contact met me op via hello@studiojorgensen.com of bel naar +31 6 55 34 81 32