irina-interior-styling-slider-studio-jorgensen

Irina Interior Styling

Logo | huisstijl | start-up | visitekaartje | concept

 

Irina Warbout startte haar eigen onderneming in interieur ontwerp op. Om een professionele start te maken vroeg ze om een logo, huisstijl en een strategie. Irina heeft een spontane persoonlijkheid en ze pakt haar projecten met veel enthousiasme aan. Ze durft te experimenteren met kleur, patronen en materiaal. Daarbij houdt ze altijd rekening met de wensen en smaak van haar opdrachtgevers.

 

 

Concept

gelaagdheid

irina-interior-styling-concepten-studio-jorgensen

Concept

handschrift

irina-interior-styling-concepten-handschrift-studio-jorgensen

Concept

label

irina-interior-styling-concepten-label-studio-jorgensen

3 concepten

 

Bij de eerste ontwerp-presentatie heb ik 3 optionele richtingen voorgelegd, zodat Irina kan vergelijken welke huisstijl haar het meest aanspreekt. Bij deze richtingen ben ik van 3 verschillende concepten uitgegaan. Het eerste concept gaat over gelaagdheid. Interieur vormgevers combineren kleuren, vormen, patronen, materialen, enzovoorts met elkaar. Deze kenmerken laat ik in de huisstijl terugkomen. In het tweede concept, met het handgeschreven logo, laat ik de persoonlijke benadering terugkomen. Het logo wordt als een stempel bij haar ontwerpen gebruikt. Het derde concept is het logo als een label. De interieur ontwerpen die Irina maakt zijn zeer uiteenlopend en kleurrijk, dit mag niet in contrast staan met haar eigen huisstijl. Het logo als een label over haar ontwerpen zorgt voor herkenning, zonder afleiding. Met het laatste concept zijn we verder gegaan.

 

 

irina-interior-styling-logo-studio-jorgensen

Contact

Vind je dit project interessant en kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan contact met me op via hello@studiojorgensen.com of bel naar +31 6 55 34 81 32