irina-interior-styling-slider-studio-jorgensen

Irina Interior Styling

Logo | huisstijl | start-up | visitekaartje | concept

 

Irina Warbout startte haar eigen onderneming in interieur ontwerp op. Om een professionele start te maken vroeg ze om een logo, huisstijl en een strategie. Irina is een sponaan persoon wat met veel enthousiasme haar projecten aan pakt. Ze durft te experimenteren met kleur, patronen en materiaal. Daarbij houd ze wel altijd de wensen en smaak van haar opdrachtgevers in de gaten.

 

 

Concept

gelaagdheid

irina-interior-styling-concepten-studio-jorgensen

Concept

handschrift

irina-interior-styling-concepten-handschrift-studio-jorgensen

Concept

label

irina-interior-styling-concepten-label-studio-jorgensen

3 concepten

 

Ik heb drie concepten ontwikkeld voor Irina om een keuze uit te maken. Het eerste concept gaat over gelaagdheid. Interieur vormgeven heeft te maken met het combineren van kleuren, vormen, patronen en materialen. Deze kenmerken wilde ik in de huisstijl terug laten komen. In het tweede concept, met het handgeschreven logo, wilde ik de persoonlijkheid van Irina terug laten komen in de huisstijl. Haar persoonlijkheid en kennis als een stempel over haar ontwerpen heen. Het derde concept is het logo als een label. Omdat haar ontwerpen zeer uiteenlopend en kleurrijk zijn wilde ik de huisstijl daar ondergeschikt aan maken en het logo als een label over haar ontwerpen heen laten vallen. Met het laatste concept zijn we verder gegaan.

 

 

irina-interior-styling-logo-studio-jorgensen

Contact

Vind je dit project interessant en kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan contact met me op via hello@studiojorgensen.com of bel naar +31 6 55 34 81 32