Feis Animations

“Ik heb een logo, maar ik voel dat ‘het’ niet klopt. En daardoor kan ik steeds niet verder met mijn kanalen en website. Super onhandig want ik wil nu wel eens echt door!” ~ Thijs Reiling

 

De twijfel over zijn huidige logo hield hem tegen om echt stappen te nemen. Dat moest anders, dus Thijs vroeg me om te helpen.

We zijn een rebranding traject gestart. Thijs maakt de meest prachtige animaties. Uitleg animaties om precies te zijn. Zijn klanten hebben een nieuw product of een complexe boodschap te presenteren. Animatie helpt om de boodschap zo helder mogelijk te vertalen.

Before:

Het uitgangspunt van de branding is: een heldere boodschap.

Thijs houdt wel van duidelijkheid. Want miscommunicatie en ruimte voor verkeerde associaties zorgen voor verwarring. En als er íets is wat een doel in de weg staat is het verwarring.

In de branding laat Thijs voelbaar merken dat duidelijkheid en eenvoud aan de basis staat. Dat zie je aan de 3 basisvormen, een heldere uitstraling en in teksten meteen to the point komen.

 

Rebrand:

Thijs kan nu lekker knallen met zijn branding en kan eindelijk zijn imago consistent gaan opbouwen!

👀 Ben je benieuwd naar het héle design proces? Bekijk deze dan in de highlights van mijn Instagram @studio.jorgensen. Bekijk ‘m als je wilt zien welke stappen we allemaal genomen hebben.

 

 

Contact

Vind je dit project interessant en kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan contact met me op via hello@studiojorgensen.com of bel naar +31 6 55 34 81 32