Expositie Launch

 

AKV Sint Joost | leiding | ruimtelijke indeling | frames

 

Op eindexpositie Launch van AKV| Sint Joost worden de projecten van alle afstudeerders gepresenteerd. Ik was eindverantwoordelijk, samen met een team van grafisch vormgevers, voor de ruimtelijke indeling en de frames om het werk op te presenteren.

Alle studenten wensten verschillende manieren om te presenteren. Sommigen hadden een tafel nodig, anderen een sokkel, of een muur. Daarbij bestonden de werken uit ruimtelijke objecten, drukwerk en digitaal werk. De uitdaging was om iedereen zoveel mogelijk vrijheid te geven én het een samenhorend te behouden.  

Ik heb er voor gekozen om twee stalen frames aan te bieden, een groot formaat en een klein formaat. Waarbij iedereen zelf houten bladen op kon monteren. Zo kon iedereen een eigen inhoud geven aan de frames. Het grote frame diende als muur en het kleinere frame kon zowel als sokkel als een tafel gebruikt worden.

StudioJorgensen-mistercricket-expositie

Contact

Vind je dit project interessant en kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan contact met me op via hello@studiojorgensen.com of bel naar +31 6 55 34 81 32