Sandra Jørgensen- portretfoto

Hi! Ik ben Sandra Jørgensen

half-Noors en half Brabants | oprichtster van Studio Jørgensen | enthousiasteling | puntje precies

Als ontwerpster houd ik mij het liefst bezig met het ontwikkelen van concepten. Een concept is een thema waarmee de onderneming zich onderscheidend maakt en herkenbaarheid genereertBijvoorbeeld: Coca Cola en Red Bull zijn beide cafeïne-houdende frisdranken. Toch denken we aan heel verschillende dingen bij de twee merken. Coca Cola heeft als concept “the happiness of life” waarbij zij een magische wereld met vrolijke muziek en ultieme vriendschappen laten zien. Red Bull heeft als slogan “Red Bull geeft je vleugels” wat inspeelt op wanneer je het drankje drinkt je alles aan kunt. Zij maken gebruik van promotie op racebanen. Bij deze merken krijgen we een bepaald gevoel en denken we aan het verhaal wat zij vertellen en niet zo zeer aan het logo. Dit is waarom ik van mening ben dat een logo niet het belangrijkste is van de onderneming. Het logo is het boegbeeld, maar het achterliggende verhaal is wat onthouden wordt en hoe er over de onderneming gesproken wordt.

"Een logo is niet het belangrijkste van je onderneming."

De werkwijze van Sandra Jørgensen

En wie ben jij?

Het belangrijkste van allemaal: "Wie ben jij, wat wil je bereiken en hoe kan ik je daarbij helpen?" Laten we dus eerst eens beginnen met een kop koffie en een leuk kennismakingsgesprek. Wist je dat dit al het begin is van een goed ontwerp? Een goed ontwerp begint niet achter de tekentafel, maar met jou (en je collega's) aan tafel. Ik wil graag weten wat voor soort onderneming, product of dienst je hebt, waar je onderneming voor staat en wat de doelstellingen zijn.

Het is mijn passie om naast commerciële projecten me ook in te zetten voor culturele instanties. Met vormgeving de wereld letterlijk én figuurlijk een stukje mooier maken.

Aan de slag

Met een doelgroep- en concurrentieanalyse maak ik het onderzoek compleet. Om de doelstellingen te behalen zet ik een helder marketingplan op, waarbij een strategie is uitgezet over welke media ingeschakeld kan worden, zowel on- als offline. En daarbij hoort natuurlijk een passende, sprekende vormgeving! 

Waar vind je mij?

Ik werk zowel vanuit mijn studio in Den Bosch als op kantoor in Strijp-S te Eindhoven.

Ben je een onderneming en wil je jouw bedrijf, product of dienst de aandacht en vormgeving geven die het verdient? Wil je niet alleen mooie afbeeldingen krijgen, maar iemand die mee denkt over de ontwikkeling van het bedrijf? Dan ben jij aan het goede adres.

Let's meet up! En laten we kletsen over jouw onderneming, product of dienst.