Hi! Ik ben Sandra Jørgensen

·  Brandingcoach
· Onderneemster
· Enthousiasteling
· Brabants met Noorse roots

studio-jorgensen-sandra

Liefde voor branding

Een aantal jaar geleden startte ik met Studio Jørgensen. Ik had SintLucas en het Sint Joost afgerond, dus ik was helemaal klaargestoomd om mijn grafische vormgeving te delen met de wereld. Kom maar op met die opdrachten, dacht ik, laten we aan de slag gaan. En die opdrachten kwamen er ook, uit verschillende hoeken. Maar naast mijn liefde voor ontwerpen begon er een andere liefde te groeien: mijn liefde voor het ondernemerschap. Ik merkte dat ik het niet alleen kon en wilde doen, dus ik ben gaan netwerken. Daar kwam een mega leuke en vruchtbare samenwerking uit met andere specialisten uit het vakgebied. Samen met marketingspecialist Lisa Rovers en developmentgoeroe Maurice Veraa kon ik mijn klanten veel beter helpen. Maar daar hield het netwerken niet op. Ontdekken hoe andere ondernemers problemen oplossen, dat is echt mega leerzaam! Zo begon mijn zoektocht naar hoe ik steeds weer mijn bedrijf kon verbeteren.

Liefde voor ondernemerschap

Naast dat ik ga voor de vooruitgang van mijn eigen bedrijf vind ik dit ook ontzettend mooi om voor andere ondernemers te doen. Want anderen helpen, daar gaat mijn hart harder van kloppen. Mijn passie voor ontwerpen combineer ik nu met mijn passie voor het ondernemersschap. Als ik voor je aan de slag mag gaan om je branding te ontwikkelen doe ik dit omdat ik wil dat jouw onderneming voortgang gaat boeken. Dus ga ik je waar ik kan helpen met ondernemerstips die ik uit mijn eigen leertraject heb opgedaan.

Over branding gesproken, wist je al dat ik het logo niet het belangrijkste vind van de branding? Verderop vertel ik je waarom ik dit vind! En misschien vroeg je je al af waar die ø vandaan kwam, die heb ik te danken aan mijn opa die helemaal uit Noord Noorwegen komt.

Ontmoet mijn teamgenoten

·  Lisa Rovers
Als marketingspecialist gaan haar onderzoeken verder dan gewoonlijk


· Maurice Veraa
Onze developergoeroe. Volgens ons kan hij toveren

De werkwijze van Sandra Jørgensen

En wie ben jij?

Het belangrijkste van allemaal: Wie ben jij, wat is jouw missie en hoe kan ik je daarbij helpen?

Laten we beginnen met een kop koffie en een leuk kennismakingsgesprek. Wist je dat dit al het begin is van een goed ontwerp? Een goed ontwerp begint niet achter de tekentafel, maar met jou (en je collega's) aan tafel. Want jouw branding moet bij jouw onderneming passen en dat kan pas op het moment dat je me meeneemt in je verhaal. Weet je niet zeker of je toe bent aan een (re)branding? Of wil je meer informatie? Mail of bel mij dan, ik leg het je graag allemaal uit en natuurlijk kijk ik met je mee wat jij kunt gebruiken op gebied van branding. 

Het logo is niet het belangrijkste van je branding

Wel belangrijk, maar niet het belangrijkste. Het logo is een onderdeel, een boegbeeld. Een branding zorgt er voor dat het verhaal achter je bedrijf, de passie en de missie die er achter zit, zonder woorden wordt uitgebeeld. Het prikkelt het onderbewuste van je doelgroep. En het trekt de juiste doelgroep aan, waar jij echt wat voor kunt betekenen. Ga ervoor en wordt zichtbaar op jouw unieke manier.  

Waar vind je mij?

Ik werk zowel vanuit mijn studio in Den Bosch als op kantoor in Strijp-S in Eindhoven.

Heb je een onderneming die nog niet goed uit de verf komt? Ben je klaar met zelf blijven aankloten en kun je hulp gebruiken? Ik kan je helpen met het ontwerpen van de branding die helemaal bij jou past. Wordt zichtbaar en ga jouw droomklanten laten zien wat je voor hen kunt betekenen. Trots worden op je bedrijf, een gezond financieel middel waar je gemakkelijk van kunt leven. Als dat je droom is ben je aan het goede adres.