Hi! Ik ben Sandra Jørgensen

·  Brandingcoach
· Onderneemster
· Enthousiasteling
· Brabants met Noorse roots

Liefde voor branding

Als kind was ik altijd al creatief bezig. In mijn gedachten fantaseerde ik hele werelden en verhalen. En ik was altijd bezig om dit te uiten. Op papier. Of op muren 😉

Later werd het mij duidelijk dat er studies zijn waarin ik mijn creativiteit kwijt kon. Ik startte met SintLucas in Boxtel en daarna vervolgde ik met Sint Joost, een kunstacademie. Waarin SintLucas mij de regels van het grafisch vakgebied leerde, brak de kunstacademie die weer helemaal open. Ik leerde naast de regels ook om de boodschap te vormen. En ik leerde om maatschappelijk geëngageerd te zijn. Luxe woord voor betrokkenheid en jezelf inzetten voor de wereld om je heen.

Na mijn studie ben ik gelijk met mijn eigen bedrijf begonnen. Spannend? Ja, maar als het niet zou lukken kon ik altijd nog gaan solliciteren en in loondienst gaan. Ik wilde gewoon ontzettend graag zelf met klanten samenwerken. Een persoon voor je zien en spreken. In plaats van een opdracht doorkrijgen en er dan wat van zien te maken. Nee, ik had de input van de klant nodig. Ik moest het verhaal er achter horen om beslissingen te kunnen maken in mijn ontwerpen.

Ik help graag andere ondernemers en start-ups met hun imago. Ik wil dat hun mooie idee succesvol wordt. Zodat zij met hun onderneming ook weer anderen kunnen helpen. En zo ontstond mijn specialisatie in branding. Met het ontwikkelen van huisstijlen en de positionering kan ik echt een ander bedrijf in het licht zetten. De look and feel geven die het bedrijf al van binnen heeft. Dit vertaal ik naar de visuele uitingen. En ondertussen heb ik ontzettend toffe ondernemers mogen helpen!

Liefde voor ondernemerschap

Naast dat ik ga voor de vooruitgang van mijn eigen bedrijf vind ik dit ook ontzettend mooi om voor andere ondernemers te doen. Want anderen helpen, daar gaat mijn hart harder van kloppen. Mijn passie voor ontwerpen combineer ik nu met mijn passie voor het ondernemerschap. Als ik voor je aan de slag mag gaan om je branding te ontwikkelen doe ik dit omdat ik wil dat jouw onderneming voortgang gaat boeken. Dus naast dat ik jou help je imago te verbeteren zodat jij de mooiste klanten aan gaat trekken, help ik je ook met ondernemerstips die ik zelf heb opgedaan.

Waar komt die ø vandaan?

Gekregen van mijn opa.

Opa komt uit Noord Noorwegen, uit Kirkeness om precies te zijn. Als je die plaatsnaam vertaald naar het Nederlands is dit hetzelfde als Kerkdriel. En dat is super grappig, want in dat dorpje (dichtbij Den Bosch) ben ik opgegroeid! De ø komt van mijn achternaam: Jørgensen. Opa werd verliefd op mijn oma, die lang geleden in Amsterdam woonde. Ze hebben elkaar leren kennen in het café waar mijn oma toen werkte. Opa zat op de scheepsvaart en zodoende kwam hij ook in Amsterdam terecht. Ze hebben onlangs 60 jaar huwelijk mogen vieren en tellen hier elke dag nog eens een dag bij op. Nee, ik kom helaas bijna nooit in Noorwegen. Ik ben er toen ik jong was er een aantal keer geweest. Ik sta wel te popelen om er nog eens heen te gaan, het is echt een prachtig land!

Ontmoet mijn teamgenoten

·  Lisa Rovers
Als marketingspecialist gaan haar onderzoeken verder dan gewoonlijk


· Maurice Veraa
Onze developergoeroe. Volgens ons kan hij toveren

De werkwijze van Sandra Jørgensen

En wie ben jij?

En hier ben ik natuurlijk ook mega nieuwsgierig naar: Wie ben jij??

Wat is jouw missie en kan ik je daar misschien ook bij helpen?

Ben je een ondernemer en heb je een mooi idee? Wil je jouw dienst of product meer aandacht geven en wil je het imago een boost geven? Hee, laten we eerst eens even beginnen met een bakske koffie. Of thee, of water. Mij om het even. Ik vind het heerlijk om andermans ondernemersverhalen te horen. Ik ben benieuwd waar die passie bij jou vandaan komt. Wist je dat dit al het begin is van een goede branding? Een goed ontwerp begint niet achter de tekentafel, maar bij jouw verhaal. Alles ontstaat vanuit de 'waarom'. Waarom jij doet wat je doet en waarom jij dat zo belangrijk vind. 

Wil jij mij jouw waarom vertellen? Lijkt mij enorm leuk! Plan jouw gratis brandbooster in, dat is de eerste stap naar een ijzersterk imago!

Het logo is niet het belangrijkste van je branding

Wel belangrijk, maar niet het belangrijkste. Het logo is een onderdeel, een boegbeeld. Een branding zorgt er voor dat het verhaal achter je bedrijf, de passie en de missie die er achter zit, zonder woorden wordt uitgebeeld. Het prikkelt het onderbewuste van je doelgroep. En het trekt de juiste doelgroep aan, waar jij echt wat voor kunt betekenen. Ga ervoor en wordt zichtbaar op jouw unieke manier.  

Waar vind je mij?

Ik heb een heerlijk kantoor in mijn mooie stad Den Bosch. Het Steeghuis, zo heet het. Samen met andere ondernemers uit het creatieve vakgebied huur ik dit pand. Naast dat dit enorm gezellig is (lees: de vrijdagmiddagborrels en de kantoorhumor), levert dit ook super mooie samenwerkingen op! Je bent welkom om langs te komen. Doe dat altijd even op afspraak, dan kan ik vast de koffie warm maken of de theepot aanzetten.