Online Training Binnenstebranding

Deze training is niet voor de ondernemer die met wat tips en trucjes snel veel wilt bereiken. Dit is voor jou als je écht een connectie wilt met je droomdoelgroep. Spoiler alert: dit trekt veel fijnere én meer klanten aan dan allerlei marketingtrucjes.

Doorlopend jouw ideale klant bereiken

Sommige opdrachten die je binnenhaalt zijn eigenlijk totaal niet leuk. Je kunt het wel, maar het is niet hetgeen waar jij écht goed in bent. Jammer. 

En jouw klanten zijn best aardig, maar niet echt het type ondernemer of bedrijf waar je voor zou willen werken.

Maarja, je wilt wel geld verdienen. Dus je pakt de opdracht aan, puur voor het inkomen. Dat doe je nog een aantal keer en voor je het weet krijg je voornamelijk opdrachten binnen waar je niet vrolijk van wordt. Poh, wat knaagt dat.

Mag je hiervan balen? Je hebt toch opdrachten en je verdient toch geld?

Lieve ondernemer, jij verdient zoveel meer dan dat. Jij verdient de leukste klanten, de mooiste opdrachten en bovenal het allerbelangrijkste van allemaal: jij verdient het om zonder zorgen en met meer plezier te ondernemen. Weer die vrijheid te mogen ervaren. Gemakkelijker een vakantie te boeken of te investeren in die gave training, omdat je daar de financiële middelen voor hebt. 

Jij hebt zojuist tijdens mijn masterclass mogen proeven van de eerste stappen naar een ijzersterke positionering. Je voelt dat dit je meteen al een grote stap vooruit helpt.

En daar ben ik mega blij om! Maar in dat uurtje heb ik je nog lang niet alles kunnen uitleggen. Daar is het onderwerp veel te groot en veel te belangrijk voor. Er zijn meer stappen nodig om jouw positionering onderscheidend en ijzersterk te maken. Deze stappen kun je allemaal één voor één op je eigen tempo doorlopen in mijn online training Binnenstebranding. Zodat jij echt de tijd kunt nemen om door de oppervlakte te breken. Iets neer te zetten, waardoor jouw ideale klant precies weet waarom diegene voor jou gaat kiezen, in plaats van jouw concurrent.

Ben jij klaar voor de leukste klanten en de mooiste opdrachten? Schaf dan nu de online cursus aan.

Online training Binnenstebranding (van 197,- euro), vandaag voor maar 97,- euro!
            
De eerste 5 deelnemers die zich aanmelden krijgen een 1-op-1 sessie van mij t.w.v. 150,- nu helemaal GRATIS. Hierin zoomen we in op de bevindingen die jij hebt ontdekt bij de online training. 

+ 1-op-1 sessie (t.w.v. € 150,-) nu gratis voor de eerste 5 deelnemers!
Je krijgt een mail binnen wanneer jij bij de eerste 5 deelnemers hoort, wees er snel bij als jij hierbij wilt zitten.

Doorloop de training en bereik je ideale klant!

Dit ga je leren:

✅ Hoe jij met gemak jouw ideale klanten aantrekt én hoe ze daadwerkelijk investeren in je zonder loze trucjes uit te hoeven halen.
✅ Wat je kunt doen om met meer plezier te ondernemen, dag rot-opdrachtjes!
✅ Hoe jij meer vanuit jezelf kunt ondernemen, op jouw unieke manier. 
✅ Hoe jij laat zien dat klanten voor jou moeten kiezen, in plaats van je concurrent.

De inhoud bestaat uit:

👉 Ontdek het achterliggende verhaal van jouw bedrijf. 
👉 Wie is die ideale klant?
👉 Waarmee ga jij je onderscheiden?
👉 Hoe verbind jij je met je ideale klant?
👉 Hoe jij jouw aanbod vertelt aan je droomdoelgroep.
👉 Extra’s die zorgen voor meer mooie klanten?

Dit levert het je op:

🎉 Jouw bedrijfsverhaal voor eens en voor altijd in kaart brengen, waardoor jij komt waar je wilt zijn 
🎉 De leukste klanten en de mooiste opdrachten doorlopend binnenkrijgen
🎉 Meer plezier en vrijheid in het ondernemerschap

Hi! Ik ben Sandra

Brandingspecialist voor ondernemers die vooruit willen

In februari 2018 startte ik mijn eigen bedrijf, ik begon als grafisch vormgever. Ik kreeg verschillende soorten opdrachten binnen, maar werd vaak niet echt blij van het type werk dat ik deed.

Wat vond ik dan wél leuk? Branding. En voor wie? Voor ondernemers en start-ups die een mooi idee hebben dat een ander helpt. Toen ik mezelf hierin op een bepaalde manier ging specialiseren ging het roer om. Ik trok alleen nog de opdrachten aan die ik écht super tof vond. En ook de klanten waarmee ik op dezelfde lijn lig, dezelfde visie deel.

Hierom prijs ik mij zo gelukkig, ik werk met plezier en veel enthousiasme voor mijn klanten! En zij werken ook graag met mij samen. Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

En dit gun ik iedereen. Daarom heb ik mijn manier van positioneren in een format gegoten. Zodat ook zij continu hun ideale klant aantrekken en bouwen aan een ijzersterk imago.

Deze online training is speciaal voor de creatieve ondernemer die graag hun ideale klanten willen bereiken en daardoor meer en leukere opdrachten kunnen aantrekken. En hiermee met meer gemak meer omzet behalen. Ben je er klaar voor?

Met deze training ga jij:

✅  Met mega sterke positionering jezelf onderscheiden van de concurrent

✅  Continu de mooiste klanten aantrekken, want je weet voor wie je er bent

✅  Met persoonlijkheid de doelgroep aan je verbinden, in plaats van zielloos verkopen

✅  Eindelijk de opdrachten binnenslepen waar JIJ vrolijk van wordt

✅  Zonder twijfel ondernemen, sterker nog: met plezier ondernemen

Deze online training is speciaal voor de creatieve ondernemer die graag hun ideale klanten willen bereiken en daardoor meer en leukere opdrachten kunnen aantrekken. En hiermee met meer gemak meer omzet behalen. Ben je er klaar voor?

Veelgestelde vragen:

Als jij al een tijdje bezig bent met ondernemen heb je al het een en ander meegemaakt, waardoor er al heel wat duidelijk voor je is. Ga eens na of jij hierin de diepgang hebt gevonden. Is alles écht al specifiek genoeg? Of werk je toch wel voor bijna iedereen? Deze training laat jou ook verdiepen in het persoonlijke aspect van jouw bedrijf. Heb jij al door welke persoonlijkheid jouw bedrijf heeft? Daar kom je achter met deze training.

Vanaf het moment van aanschaffen is de training een half jaar toegankelijk voor je. Ik geef je geen levenslang toegang, omdat ik wil voorkomen dat jij hem aanschaft en er verder niks mee doet. Deze training helpt je alleen maar als jij er écht mee aan de slag gaat en je jouw bevindingen gelijk implementeert in je bedrijf.

Je zou 197 euro kunnen besparen door de training niet aan te schaffen. Misschien koop je er wel twee paar schoenen van. Maar wat gaat jou verder helpen? Een training waarin jij de basis van je bedrijf specificeert? Zodat jij daarmee de mooiste klanten kunt gaan aantrekken? Of ga je toch maar zelf door ploeteren?