Gratis Masterclass

In 3 stappen verbinding maken met jouw ideale doelgroep

Ben jij een creatieve ondernemer? Doe dan mee met de masterclass waarin je ontdek je in hoe je op jouw unieke manier zichtbaarder wordt. Hoe jij echt een verbinding maakt met jouw droomdoelgroep zodat je daar veel gemakkelijker betalende klanten van maakt.

Na deze masterclass weet jij precies:
✅ Hoe positionering er voor zorgt dat jij met gemak klanten aantrekt zonder loze trucjes uit te hoeven halen.

✅ Wat je kunt doen om met meer plezier te ondernemen, dag rot-opdrachtjes!
✅ Hoe jij meer vanuit jezelf kunt ondernemen, op jouw unieke manier. 
✅ Hoe jij laat zien dat klanten voor jou moeten kiezen, in plaats van je concurrent.

Wanneer?
👉 27 juli 10.00 uur

👉 29 juli 20.00 uur

Jij wilt jouw ideale klant bereiken!

Je bent een creatieve ondernemer en op dit moment loopt je bedrijf aardig. Je haalt opdrachten binnen en er komt omzet binnen. Maar er knaagt iets, je verwacht meer. Jij wilt meer uit je bedrijf halen!

Hoe je dat voor elkaar krijgt? Op dit moment neem jij toch maar die brood-opdrachten aan, die eigenlijk niet zo leuk zijn. Maak je die opdracht toch maar kleiner om het budget van de klant tegemoet te komen.

Zou het niet geweldig zijn als jij alleen nog maar opdrachten binnenhaalt die echt binnen jouw talent liggen? Waar jij mega energie van krijgt. Voor de leukste klanten. Waar jij wél goed betaald voor krijgt?! Maar hoe ga je dit toch bereiken? Is dit wel mogelijk? Ook voor jou?

Top ondernemer, ik kan je vertellen dat het er in zit! De antwoorden liggen al in jouw bedrijf, het is alleen nog een zoektocht ernaartoe. Ik wil jou de handvaten geven om door de oppervlakte te breken, zodat jij op een fantastische eigen manier jouw business kunt runnen waar die ideale klant op af komt!

Tijd voor verdieping!

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

✅ Creatieve dienstverlenende ondernemers die willen ontdekken hoe je die verbinding maakt met de ideale klant, waardoor je meer (financiële) vrijheid gaat ervaren.

❌ Deze masterclass is niet voor jou als je geen creatieve of kennisondernemer bent óf nog niet bent gestart met ondernemen.

Dit zeggen anderen:

Hi! Ik ben Sandra

Brandingspecialist voor ondernemers die vooruit willen

In februari 2018 startte ik mijn eigen bedrijf, ik begon als grafisch vormgever. Ik kreeg verschillende soorten opdrachten binnen, maar werd vaak niet echt blij van het type werk dat ik deed.

Wat vond ik dan wél leuk? Branding. En voor wie? Voor ondernemers en start-ups die een mooi idee hebben dat een ander helpt. Toen ik mezelf hierin op een bepaalde manier ging specialiseren ging het roer om. Ik trok alleen nog de opdrachten aan die ik écht super tof vond. En ook de klanten waarmee ik op dezelfde lijn lig, dezelfde visie deel.

Hierom prijs ik mij zo gelukkig, ik werk met plezier en veel enthousiasme voor mijn klanten! En zij werken ook graag met mij samen. Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

En dit gun ik iedereen. Daarom heb ik mijn manier van positioneren in een format gegoten. Zodat ook zij continu hun ideale klant aantrekken en bouwen aan een ijzersterk imago.