Ermens

"Een nieuwe huisstijl, waar moet ik beginnen?" ~ Janneke Ermens

 

De uitdaging

Janneke start haar interieur / architectuur bedrijf op na een aantal jaren in loondienst gezeten te hebben. Ze weet precies wat haar diensten zijn, maar heeft verder nog geen enkel idee hoe ze het aan gaat pakken. Ik help haar de sturing te geven en de kern van haar bedrijf te vinden. Deze huisstijl is helemaal gemaakt vanuit scratch.

 

Kernwoorden

Stijlvorm 1:

Grid

Stijlvorm 2:

Minimalistisch

Stijlvorm 3:

Ruimte voor ...

De keuze

De stijlvorm 'grid' past naadloos bij Janneke haar bedrijfsvisie; perfecte positionering. Het concept zal als basis fungeren om op door te bouwen. Alle uitingen, boodschappen en campagnes zullen rekening houden met het concept 'grid'.⁠

 

Huisstijl

De diensten die Ermens levert zijn van ontzettend hoge kwaliteit en allemaal maatwerk. Janneke is heel secuur en denkt echt na hoe het interieur ook ergonomisch en akoestisch het best tot zijn recht komt. Het concept is daarom ook "grid". Alles wordt logischerwijs, net zoals in een grid, ingedeeld. ⁠Het grid wordt als grafisch element in alle uitingen, op zijn eigen unieke maar herkenbare manier terug gebracht.

Maatwerk website

Geen standaard template, maar een website die écht past bij de diensten die Janneke levert. Op de website komt het grid terug. De website is een unieke beleving voor de bezoeker. Het straalt uit dat Ermens professioneel is, maar ook rekening houdt met de trends van nu.

 

Contact

Vind je dit project interessant en kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan contact met me op via hello@studiojorgensen.com of bel naar +31 6 55 34 81 32