Hé impactmaker, klaar om de wereld een mooiere plek te maken?

Zo tof dat jouw product zoveel levens aanraakt. Niet alleen die van de kopers, maar ook al je medewerkers en het milieu worden blij van jouw verantwoorde merk.

Er is geen tijd te verliezen, jouw merk móet gewoonweg zichtbaarder worden! 

 

Branding laat zien waar jouw bedrijf voor staat. Niet in woord, maar in beeld.

Jij hebt wat te zeggen met jouw merk, je doet dingen op je eigen manier, je hebt een missie. Dat is jouw merkidentiteit. De branding helpt je om dit mooie verhaal naar buiten te brengen. Nog vóórdat iemand teksten van jouw merk leest, voelen ze door de branding al op een onbewust niveau aan waar jij voor staat. Je kunt je dus wel voorstellen hoe belangrijk het is dat deze twee factoren op elkaar aansluiten - de merkidentiteit én de branding. 

 

Je probeert de wereld te veroveren, maar komt niet verder dan Lutjebroek

Jouw merk bestaat nog niet zo lang. Die goedkope concurrenten daarentegen, zij hebben al een enorm martkaandeel te pakken. Maar jij wéét dat jouw merk zoveel meer fair is dan die van hun. De vraag naar zo'n sociale mindset in de markt is gigantisch. Jij hebt dus het enorme vertrouwen dat jouw merk het gaat winnen. Alleen daar ben je nog lang niet, dat is wel te merken aan je stagnerende verkoopcurve. 

Houd je merk niet langer klein en breek door

Een wereld zonder producten gaat er nooit komen, maar een wereld met verantwoorde producten... Dat zie ik duidelijk voor me en lijkt me geweldig! Jouw merk bezit die visie in hart en nieren.

Breek door met je merk en houd het niet het bestbewaarde geheim van Nederland. Wordt zichtbaarder dan die vervuilende concurrent.

Dat doe je door jouw mooie verhaal te delen. Niet alleen in woord, laat het meteen zichtbaar worden in de branding. Branding is het éérste wat binnenkomt bij de klant, het is daarom super belangrijk dat die branding precies laat zien waar je voor staat. Onderscheid je door je unieke visie te laten zien. Doe die ander niet na, maar sla je eigen pad in.

Samen maken we de wereld een stukje mooier.

Jij met jouw mooie merk.
Ik door jouw merk aan een ijzersterk imago te helpen.

Stel; morgen is jouw merk magischerwijze super zichtbaar. Hoe zou dat eruit zien?

Kaching, kaching! Je producten gaan als warme broodjes over de toonbank. Die winst is leuk, niet alleen voor je eigen vakantie of koophuis, maar omdat jij met de winst de productie nóg verantwoordelijker kunt maken. Jouw doelen groeien met je omzet mee. Duurzaamheid is niet iets wat je al 100% kunt zijn, het is een doel waar je stapsgewijs verder naartoe groeit.

Doordat je merk zo populair is, is er alle ruimte om je visie te delen. Er haken enorm veel mensen op aan en ze worden wildenthousiast van jouw merk. Je maakt serieuze impact {insert cheeringsound}. 

Dat zou toch geweldig zijn?!

En dat ís te bereiken. Maar niet met het logo van je achterneef. Jij hebt een branding nodig die jouw visie uitademt. Waarvan iedereen binnen één seconde ziet dat jouw merk een serieuze partij is.

Dit levert branding jou op

Stel je hebt je nieuwe branding, wat heb je dan? Je hebt een huisstijl die helemaal bij de merkgedachte past. Klanten zien dus in één oogopslag waar jouw merk voor staat. Dan kunnen ze twee dingen doen: ze geven er niks om en gaan naar de goedkope concurrent of ze worden wildenthousiast en worden een dikke fan. Die fans praten op feestjes, werk, sportevenementen over hoe tof ze jouw producten vinden. Je merk groeit en groeit.

 

Vergeet ook niet dat een topbranding laat zien dat je serieuze stappen maakt en niet zomaar wat roept. Jij gaat er echt voor. De investeerders die je nodig hebt om jouw doel te behalen en je startkapitaal binnen te krijgen nemen je hierdoor ook serieus. 

Branding vertelt het verhaal.
Door het verhaal krijg je fans.
De fans dragen je merk.
Je merk maakt een positieve impact op de wereld. 

Naar een nieuwe branding in 3 stappen

Mijn werkwijze:

 

1. Wie is je merk?

Zonder inhoud geen branding. Ik ga je een heleboel vragen stellen over je merk, je visie en je concurrenten.

Samen ontdekken we wat er uniek is aan je merk, wat preciés het verhaal en je merkgedachte.

2. Welke stijl wordt het?

Jij en ik maken beiden een moodboard, dit is echt een superleuk onderdeel. Ideeën ontstaan hier en gedachtenspinsels worden visueel.

Vanuit het moodboard ontwerp ik 3 stijlen, jij kiest welke je het best vind passen bij je merk en geeft feedback.

3. YEAH de nieuwe branding is klaar

Het is helemaal duidelijk hoe jij de reputatie van je merk gaat opbouwen. Handig voor al je toekomstige marketing.

Je ontvangtontvangt het brandingpakket. Het is mogelijk een vervolgtraject op te starten om de branding op de website door te voeren. 

Het traject duurt ± 3 maanden. Stel je voor dat je over 3 maanden de basis helemaal lekker hebt staan!

Investering:
€ 4.500,- excl. btw.

Hoor het ook eens van een ander

Deze impactmakers gingen je voor

 

Jeffrey Muller - Ponchy

Voordat we Sandra inschakelden was er nog geen duidelijkheid in de stijl, de branding sloot niet aan bij het product en de doelgroep. Hierdoor hadden we het idee dat we klanten mis liepen die eigenlijk niet goed begrepen (onbewust) wat we uitstralen / wie we zijn / wie het merk is.

Met het brandingtraject werden we vanaf het begin meegenomen in alle belangrijke stappen die zorgen voor een goed eindresultaat, terug naar de oorsprong en vanuit daar visueel maken. Ik vond het een super samenwerking, waarna ik voor andere trajecten ook weer terug bij Sandra kom. Veel contact momenten, duidelijke communicatie, duidelijke acties - je wordt compleet begeleid van A tot Z.

Ik ben het meest blij met het eindresultaat, de hele branding, iets waar we nog iedere dag blij mee zijn. We kunnen de komende jaren met de branding en het merkverhaal vooruit en staan er compleet achter. Ook de feedback van onze klanten zijn onwijs positief.

Thijs Reiling - Feis Animations

Ik wilde mijn eigen branding maken, want waarom geld uitgeven als je het ook zelf kan? Maar dat zorgde er vervolgens voor dat het proces super traag en als een ongeleid projectiel ging. Mijn ontwerpen waren ‘het’ nog niet.

Daarom heb ik Sandra ingeschakeld om dit in goede banen te laten leiden. Ik ken haar van een netwerk evenement. Mijn intentie was om met een brainstorm zelf meer richting te krijgen, maar uiteindelijk besloot ik haar de volledige branding te laten ontwerpen.

Ik was opzoek naar een stijl met een moderne uitstraling die ik breed in kan zetten en het "juiste" gevoel uitstraalt.

Met als doel dat de visuele identiteit helemaal past bij de animaties die ik ontwerp (mijn dienst).

En dat is gelukt! De branding is een goede mix tussen vriendelijk en toch stoer. Het font is strak en modern, de shapes zijn speels en dynamisch inzetbaar.

Hiermee kan ik nu eindelijk aan de slag om mijn website ook aan te pakken (zodat ik me niet meer hoef te schamen als ik mensen naar mijn toekomstige stuur, hahah!). Ook is de stijl perfect om goede promo animaties te maken.

Ik kan dus eindelijk weer grote stappen maken!

Geeke van Dijck - Fotografie

Voordat ik aan het branding traject begon vroeg ik me af wat het me op zou leveren. Ik twijfelde hoe ik er nieuwe klanten mee zou binnenhalen. En ik was vooral benieuwd naar wat het kon gaan worden.

De reden dat ik toch besloot om met Sandra samen te gaan werken was om haar top energie die ze uitstraalt! Het vertrouwen dat er iets moois neergezet gaat worden. Daarbij voelde ik ook de noodzaak om mezelf verder te professionaliseren.

Mijn verwachting was dat ik hulp kreeg met brainstormsessies en dat het er badass uit zou komen te zien. En al mijn verwachtingen zijn behaald!

Met de nieuwe branding laat ik meer mijn persoonlijkheid zien, waardoor ik met mijn bedrijf weer verder kan gaan groeien.

Verder wil ik zeggen.. Lieve Sandra het is super mooi geworden en ben mega blij mee! Druk bezig met alweer nieuwe plannen.

Waauw, je hebt helemaal doorgescrollt! Dat heb je niet voor niks gedaan, kom boek een kennismaking

Lijkt me leuk!