Hoe laat je jouw merk groeien?

Heb je een product ontwikkeld, wil je opschalen en heb je ambitie om een geweldige impact te maken op de wereld?

Doe de gratis Brand Check om te kijken hoe goed je branding nu scoort en wat jouw branding kan gebruiken om jouw missie te behalen.

Een A-merk product heeft een A-merk branding nodig

Anders begrijpt de klant niet dat het product van kwaliteit is en duurzaam is. De klant zal naar de goedkope concurrent gaan. 

Branding zorgt ervoor dat jouw merk de status krijgt die jij voor ogen hebt. Wat straalt jouw branding op dit moment uit?

 

Jij hebt blinde vlekken, ja ook jij ja.

Iemand zei laatst tegen mij: twee mensen zijn aan het praten en iedereen heeft door dat ze verliefd zijn. Behalve zijzelf. En zo is dat met alles wat heel dichtbij staat.

Laat je branding checken door iemand die nog helemaal niks van jouw merk afweet en er met een frisse, neutrale blik naar kijkt. Bijvoorbeeld door mij 😉

 

Lekker videobellen vanuit huis

Het is echt heel eenvoudig. Je vult de vragenlijst in die tevoorschijnkomt als je op die grote groene knop hieronder klikt. Dan kan ik me verdiepen in je merk. Ik zie aan je merk wat er goed gaat en wat beter kan. Dat vertel ik je in een online videocall van 60 minuten.

Ik vind het super gezellig en leuk om te doen, maar ik kan dit helaas niet voor iédereen doen. Ik kan 4 Brand Checks per maand doen, je hoort na je aanmelding snel of jouw digitale stoel gereserveerd is.

Wil je weten wat een branding goed maakt? Niet dat het zomaar mooi is, maar dat het echt de kern van jouw bedrijf uitbeeld.

Want zeg nu zelf, hoe verwarrend is het als je het één verteld, maar iets anders laat zien?

Met een unieke, passende branding trek je gelijk jouw ideale klanten aan. Ze worden (onbewust) geprikkeld door jouw uitstraling. En in combinatie met jouw bedrijfsverhaal weten ze dan precies wat jij voor ze kunt betekenen!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dat geldt ook voor branding 🙂 Branding voel je, ervaar je. En dan niet alleen het logo, maar alles wat daarnaast erbij komt kijken.

Ben jij benieuwd of jouw branding helemaal past bij jouw onderneming? Stuur je website, of iets anders waar jouw branding op te zien is op, dan doe ik een gratis brandcheck voor je! 

Je kunt natuurlijk ook blijven twijfelen

Maar wat schiet je daar dan weer mee op? Waar wacht je nog op, hup, actie in de taxi!