Brandbooster

Heb jij het idee dat er meer uit je branding te halen valt dan dat er in zit? Twijfel je of een rebranding nodig is? Ben je een beetje uitgekeken op je branding en zou je tips willen om er weer eens een frisse wind doorheen te blazen? Plan een gratis brandbooster in waarin ik jou concrete tips en advies geef, zodat jij weer lekker kunt gaan knallen!

Hoe jouw branding jou kan helpen je ideale klant te bereiken?

Een branding straalt wat uit. Een gevoel, een doel, een verhaal. Welk verhaal straalt jouw branding uit? Is dat ook het verhaal dat je uit wílt stralen? En haal je er nu alles uit wat er in zit?

Boek de brandbooster en ontdek op welke punten winst te behalen valt op het gebied van je branding tactisch inzetten. 

Wil je weten wat een branding goed maakt? Niet dat het zomaar mooi is, maar dat het echt de kern van jouw bedrijf uitbeeld.

Want zeg nu zelf, hoe verwarrend is het als je het één verteld, maar iets anders laat zien?

Met een unieke, passende branding trek je gelijk jouw ideale klanten aan. Ze worden (onbewust) geprikkeld door jouw uitstraling. En in combinatie met jouw bedrijfsverhaal weten ze dan precies wat jij voor ze kunt betekenen!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dat geldt ook voor branding 🙂 Branding voel je, ervaar je. En dan niet alleen het logo, maar alles wat daarnaast erbij komt kijken.

Ben jij benieuwd of jouw branding helemaal past bij jouw onderneming? Stuur je website, of iets anders waar jouw branding op te zien is op, dan doe ik een gratis brandcheck voor je! 

Fotografie: Antoinet Murier

Met de brandbooster krijg jij:

Advies bij twijfel of je een rebranding nodig hebt,

• Concrete tips hoe je meer uit je branding haalt,

• Inzicht in hoe jij jouw droomklant bereikt,

• Eye openers op welke brandingpunten jij omzet laat liggen.

 

Met een goede branding trek jij continue jouw ideale klant aan

Boek een gratis brandbooster in, zodat jij met concrete tips meteen weer kunt knallen!

Geen zorgen, het wordt geen afzeikuurtje.

Geloof me, ik weet hoe lastig het is om iemand mee te laten kijken naar je werk. Waar je uren op gezwoegd hebt. Maar geloof me; je zult me niet snel horen zeggen dat ik iets mooi of niet mooi vind. Mooi is namelijk maar een mening.

Waar ik wel naar mee kijk is of de branding voor je werkt of niet. Of de branding je verhaal ondersteunt. Wat de punten zijn waarop jij zelf kunt finetunen.

Mocht je echt een rebranding nodig hebben, dan zal ik dat adviseren, maar het is niet mijn insteek. Ik wil dat jij vooruit kunt en met een frisse wind weer kunt gaan knallen!

Fotografie: Antoinet Murier

Wat ik nodig heb van jou

Ik heb drie vragen voor je die ik nodig heb om een optimale brandcheck voor je te doen. Mocht je de vragen willen overslaan kan dit, maar het helpt mij wel de beste beoordeling te kunnen geven.

Vraag 1: Wat is je missie?

Vraag 2: Wat verkoop je/ Waarmee help je anderen?

Vraag 3: Voor wie ben jij er / is jouw product er?

Mail me deze antwoorden én de link naar je website, Instagram of stuur iets anders naar me toe waar ik je branding op kan beoordelen. Mailen kan naar hello@studiojorgensen.com of via onderstaand invulformulier. Ik neem een video op voor je, waarin ik jouw branding ga checken. Daarin geef ik mijn bloedeerlijke mening over wat ik zie en waar jij er wellicht meer uit kunt halen. 

Fotografie: Antoinet Murier

Boek een gratis brandbooster:

Mail me naar hello@studiojorgensen.com of vul onderstaand invulformulier in. Dan spreek ik je snel!

Ik neem binnen 1 a 2 werkdagen contact met je op om de gratis brandbooster (t.w.v. 37,-) in te plannen 👌🏻