Hoe kun je jouw merk laten groeien?

Heb je een product ontwikkeld, wil je opschalen en heb je ambitie om een positieve impact te maken op de wereld?

Met deze gratis BrandCheck vertel ik je graag met een 1-op-1 online call hoe goed jouw branding scoort en welke stappen nodig zijn om te slagen met je merk en missie. 

Verkeerde branding? Oh ooh, verkeerd imago!

Stel; merk A verkoopt schoenen van hoog kwaliteit nepleer. Goed voor het milieu, aardig voor de dieren. De eigenaren vinden de branding van schoenenmerk B gaaf; strak, minimalistisch, sportief.

Ze vragen aan hun designer ook zo iets te maken. Wat gebeurt er hier?

Fout 1: Ze lijken op merk B, dat is dus niet uniek en niet opvallend
Fout 2: Hun branding past niet bij hun kwaliteiten, de sfeer van de branding staat haaks op hun eigen waarden
Fout 3: Het verhaal en de branding klopt niet met elkaar, verwarrend!

Branding is niet zomaar een logo en wat kleuren; branding vertelt een verhaal. Als je continue verhaal B vertelt, terwijl je Merk A bent, creëer je verwarring. Dat leidt naar imagoschade. 

Wat het ergste van allemaal is? Je hebt het niet door. En het allerergste? Je bent bakken geld aan het pompen in de marketing en website. Zonder een goede branding is dat dus weggegooid geld, sterker nog: je bent imagoschade aan het financiëren. 

 

Twijfel je of jouw branding goed scoort?

Wil je van mij weten of je branding in één lijn staat met je merkverhaal?

Meld je dan aan voor de BrandCheck. In een online call van 60 minuten leg ik je persoonlijk uit of je branding je merk recht doet of wellicht wel onbewust imago schade oproept. 

Ik heb wat info van je nodig, om de Check te kunnen doen. Vul de vragenlijst in door op de knop te drukken.

Per maand zijn er 4 plekken beschikbaar, na aanmelden hoor je snel of jij een plek gescoord hebt.

Wil je weten wat een branding goed maakt? Niet dat het zomaar mooi is, maar dat het echt de kern van jouw bedrijf uitbeeld.

Want zeg nu zelf, hoe verwarrend is het als je het één verteld, maar iets anders laat zien?

Met een unieke, passende branding trek je gelijk jouw ideale klanten aan. Ze worden (onbewust) geprikkeld door jouw uitstraling. En in combinatie met jouw bedrijfsverhaal weten ze dan precies wat jij voor ze kunt betekenen!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dat geldt ook voor branding 🙂 Branding voel je, ervaar je. En dan niet alleen het logo, maar alles wat daarnaast erbij komt kijken.

Ben jij benieuwd of jouw branding helemaal past bij jouw onderneming? Stuur je website, of iets anders waar jouw branding op te zien is op, dan doe ik een gratis brandcheck voor je! 

In de BrandCheck call vertel ik je:

✅  Welke associaties jouw branding oproept,

✅  Of je branding klopt bij je merkverhaal,

✅  Hoe je met eenvoudige verbeterpunten al een groot effect hebt,

Je weet na de call of je vooruit kunt met kleine aanpassingen, of een rebranding nodig hebt.

 

Zo werkt het:

1. Vul je website of Instagram gebruikersnaam in

2. Er zijn 5 plekken per maand beschikbaar, reserveer gauw en hoor of jij een plek hebt

3. We spreken samen een datum af

4. Je spreekt me persoonlijk in een online call van 60 minuten

5. Daarna weet je precies hoe goed jouw branding scoort!

 

Maak van je klanten fans, met branding

Je heb een geweldig product

 

 

Met een prachtige missie

 

 

De branding straalt uit welke impact je wilt maken

Weet je ook op welke punten je branding wat tekort komt? Weet je zeker dat je de verkeerde kant op gaat met je branding? Blijf niet in onzekerheid zwemmen en kom te weten welke dingen wel werken en welke dingen je aan mag pakken. Ga ervoor!

Ten eerste, dat is geen vraag. Ten tweede: echt waar? Kan het kwaad om hier eens wat van een ander over te horen? Misschien wordt je verrast met hier en daar een tip. En anders wordt het een mooi schouderklopje wat je gaat krijgen. Lekker toch?

Je bent een ondernemer met een sociaal hart, wilt met jouw product of dienst iets moois kunnen betekenen voor de mensen om je heen of de maatschappij. Jouw bedrijf is niet alleen maar aan het verkopen verkopen verkopen, je hebt een missie om te bereiken. Dat doe je met een mooi product of een betere productie dan je concurrenten. Geen enkel bedrijf is perfect, maar jij doet je best om voor verandering te zorgen! Het maakt niet uit of je een starter bent of al een hele tijd meegaat, jouw branding straalt op dit moment iets uit en ik ga je helpen inzien wat je op dit moment uitstraalt.

De brandingcheck krijg jij 1-op-1 van mij in een online call, als je het handig vindt mag je het gesprek opnemen zodat je het later nog eens terug kunt luisteren. Best handig, want je krijgt veel waarde mee!

Ja, geef me al je geld! Nee grapje, natuurlijk niet. Als ik zie dat je er wel erg veel bij gebaat bent om een rebranding te doen zal ik je dit wel eerlijk adviseren. Maar je maakt zelf de keuzes over je eigen bedrijf. Misschien is het voor jouw branding al genoeg om hier en daar een aanpassing te doen. Of misschien is het wel zo geweldig dat je van mij alleen maar dikke schouderklopjes krijgt. Ook heel fijn om te krijgen, toch?!

Ook al kan ik kritisch zijn, het lijkt me nergens voor nodig om jouw branding de grond in te stampen. We gaan niet kijken wat ik mooi of niet mooi vind, mijn mening is maar die van één persoon. Wel gaan we kijken of je branding doet wat het zou moeten doen.