90 minuten 1-op-1 brainstormen

Ken je die blinde vlekken? Je weet dat je ergens aan de knoppen moet draaien om het werkend te krijgen, maar je ziet gewoon niet welke. Het kan beter, je website, je branding, je marketing. Maar hoe dan?! Boek de brainstormsessie en ontdek waar jouw gouden kansen liggen.

1-op-1
Brainstorm
sessie

Toe aan een creatieve, inspirerende boost voor jouw bedrijf? We gaan het hebben over je branding, website én zichtbaarheid. Na de brainstormsessie kun jij de focus op jouw prioriteiten zetten en in rust grote stappen maken.

Is het je website, je marketing of je branding? Of ben je misschien gewoon toe aan alleen een nieuw logo? Toen je net begon met je bedrijf was je mega tevreden over je logo en de huisstijl. Maar nu je een paar jaar verder bent zie je dat het niet echt meer uitstraalt wat je wilt. 

Wat zijn de stappen die je nú kunt doen om weer uit die spiraal van twijfel te komen?

Helaas zijn er geen kant-en-klare stappenplannen waarmee je ineens door kunt breken. 

Je hebt vanuit je passie je bedrijf opgezet en je bent op een punt waarbij  je precies weet waar jouw focus op gaat komen te liggen.

Maar wat zijn dan de stappen om hier zichtbaarheid voor te krijgen?

Vandaag kun je een super inspirerende brainstormsessie met mij inplannen waarin ik je help met alle onderwerpen die te maken hebben met de zichtbaarheid van jouw merk. Toe aan een creatieve boost om je verder op gang te helpen in je business? 

Van deze brainstormsessie ga jij helemaal blij worden als:

• Je staat te trappelen om meer uit je branding te halen, 

• Je website niet werkt en je weet niet goed waarom,

• Je creatieve input nodig hebt om een leuke actie te doen, 

• Je weinig of niet de juiste klanten treft,

• Je niet veel reacties krijgt op je social media kanalen,

• Je denkt ‘help, heb ik wel een goede branding?’,

• Jij gewoon lekker creatief wilt babbelen over je onderneming.

Praktisch

De brainstormsessie duurt 1,5 uur, omdat je met een langere sessie het gevaar hebt om gebrainfried te worden. De kosten zijn 100,-. Mail me naar hello@studiojorgensen.com of vul onderstaand invulformulier in met 3 data die voor jou het best uitkomt, dan kies ik er daar 1 van uit. De rest volgt vanzelf.

Helemaal geïnspireerd worden

Geef me een probleem en ik ga op een creatieve én praktische manier met je meedenken. I love it. Want van problemen kun je kansen maken. Geef me een uitdaging en we zoeken samen een oplossing. Dan kun jij met een dosis nieuwe inspiratie aan de slag.

Met rust en structuur ondernemen

Heb jij 101 ideeën over promoties? Niet kunnen kiezen waar je gaat beginnen? Met alles tegelijkertijd bezig? Geen zorgen, deze fout maken we allemaal. Dat zit in onze aard! Ik help je jouw prio’s terug te vinden. Laten we wat to-do’s van je lijstje gaan schrappen.

Opgemerkt worden door je droom doelgroep

Wat jij verkoopt en wat jij echt verkoopt, daar zit een verschil in. Ik ben benieuwd hoe jij jouw producten verkoopt en kan je als een buitenstaander precies vertellen wat ik mis op jouw verkooppagina. Zo loop jij minder potentiële klanten mis en gaat het je winst opleveren. 

Boek nu de brainstormsessie voor 150,-

Dan gaan wij 1,5 uur brainstormen over hoe jouw mooie bedrijf grote stappen kan gaan maken! Jouw investering is 150,-

Ben jij klaar voor een creatieve boost?