Adriaensen Advies

"Hoe kan ik als jonge accountant modern, maar toch zakelijk overkomen?" ~ Bas Adriaensen

 

De uitdaging

Bas is een jonge gast en hij gaat niet strak in pak naar zijn klanten toe. Maar in zijn huisstijl wil hij toch laten zien een professional te zijn.

 

Kernwoorden

Deze woorden passen allemaal bij de onderneming van Adriaensen Advies. De dikgedrukte woorden zijn uiteindelijk het belangrijkst en waar de focus op komt te liggen.

3 stijlvormen

De kernwoorden kunnen op verschillende manieren tot zijn recht komen in de huisstijl. Ik leg drie opties voor aan Bas, waarna hij vervolgens kiest waar hij het meest affiniteit mee heeft.

Stijlvorm 1

Een duidelijk contrast

Stijlvorm 2

3 pakketten

Stijlvorm 3

Een pijl omhoog staat voor groei

De keuze

Het ontwerp met de pijl is gekozen als stijl.

 

Huisstijl

Adriaensen Advies helpt ondernemers met financiële en fiscale stukken zodat zij samen de groei van omzet uit kunnen stippelen.

Met deze serieuze diensten is een betrouwbare uitstraling een must. Daarnaast willen we een jeugdige en enthousiaste uitstraling, omdat dit bij het karakter van Bas past. Bas is namelijk alles behalve een strak-in-het-pak-type. Dus groei, betrouwbaarheid en enthousiast: Deze gegevens verwerkte ik in de nieuwe huisstijl. De abstracte letter "A" staat symbool voor groei, de kleuren doen de rest.

Contact

Vind je dit project interessant en kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan contact met me op via hello@studiojorgensen.com of bel naar +31 6 55 34 81 32